fbpx

35 voluntaris del VACIF cuiden el medi ambient a Alzira

Compartix la notícia

Hui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb més significat que mai. La pandèmia mundial originada per la Covid-19 ens ha mostrat imatges reveladores de com actuem els éssers humans amb la resta d’espècies amb les que compartim espai. Nosaltres hem volgut donar veu als voluntaris del VACIF, que treballen de manera desinteressada per preservar els nostres paratges naturals .

Els incendis són un dels principals perills als quals estem exposats cada estiu i el que tenim davant no serà diferent . A més dels bombers i la resta de personal públic que treballa per evitar i extingir incendis, també els voluntaris juguen un paper clau, ja que estan preparats per fer tasques que realitzen només per estima al medi ambient. Alzira compta actualment amb 35 voluntaris, dels quals només podrien actuar 18 en cas d’incendi, ja que la crisi sanitària ha deixat a la resta sense la formació obligatòria, segons ha assenyalat Paco Beltrán.
Beltrán assegura que el més important és invertir en prevenció per evitar l’extinció del foc als nostres paratges naturals i en eixe sentit assegura que cal comptar amb tots els agents implicats en la cura del medi ambient, especialment amb aquells que estan en contacte directe, com és el cas dels llauradors, als que anima a optar per la trituració, en lloc de la tradicional crema de restes de poda.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-5-juny-2020_md_51780893_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari