Alzira enceta el seu cicle faller amb la presentació de candidatures a Fallera Major

Ahir es va encetar el cicle faller d’Alzira de nou amb la presentació de les candidatures a falleres Majors d’Alzira i les seues corts d’honor a la premsa. Tancat el termini de presentació de candidatures, enguany 11 xiquetes s’han presentat a l’elecció de fallera major infantil i 5 a l’elecció de Fallera Major i la seues corts.
A l’acte d’elecció han d’arribar 7 candidates per a Fallera Major i altres 7 per a Fallera Major Infantil. És per això que des de la Junta Local Fallera seguixen animant a les falleres d’Alzira que es presenten per ser la Fallera Major de l’any que ve, ja que falten dos candidates adultes.
El dia 11 de juny serà la presa de contacte amb les candidates. Eixe dia es farà una preselecció de 7 candidates a Fallera Major i 7 xiquetes a Fallera Major Infantil. A partir d’eixe dia hi haurà dos dies per ratificar si no volen optar a Fallera Major. En cas de no voler s’ha de comunicar a la Junta Local i es formaria part de la Cort d’Honor.
El 19 de juny se celebrarà l’acte d’elecció on es votaran la Fallera Major i la Fallera Major Infantil. Les falleres no seleccionades conformaran la Cort d’Honor.

Deixa un comentari