Alzira multiplica per sis la seua despesa en serveis socials en huit anys

Alzira multiplica per sis la seua despesa en serveis socials en huit anys. Este augment de l’import es deu a la fórmula de col•laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través del contracte Programa i a l’augment dels serveis que dona l’Ajuntament a la ciutadania.
L’any 2014 a Alzira es van destinar 900.000 euros a programes de serveis socials. Una xifra que s’ha augmentat gràcies al contracte Programa que es va posar en marxa des de Conselleria. Al 2022 s’arribà fins a més de 5 milions i mig d’euros i amb la renovació per a quatre anys del mateix que es va fer al ple de setembre d’enguany arribarà en 2024 fins als 7 milions d’euros. Esta major despesa permet a l’Ajuntament fer més programes de serveis socials que milloren l’atenció a la ciutadania.
Amb el contracte Programa la Conselleria d’Igualtat ha augmentat la despesa per habitant a la Comunitat i any en serveis socials i promoció social. S’ha passat dels 169,7 euros per habitant el 2015 als 382,87 al 2021. A més, amb 476,3 milions d’euros més en inversió en serveis socials respecte a 2019, la Comunitat se situa entre les cinc primeres comunitats que més van créixer en serveis socials, només per darrere de La Rioja.

Deixa un comentari