Alzira participa en les jornades Innpulso emprende, sobre innovació amb la presentació l’empresa alzirenya GENI

Alzira és una de les 53 ciutats participants en les jornades “Innpulso emprende” sobre innovació que s’està duent a terme a València. La regidora de modernització Leticia Piquer ha sigut l’encarregada de presentar l’empresa GENI 3D, que representa a Alzira com a empresa innovadora.
Esta jornada és l’esdeveniment més representatiu de la Xarxa Innpulso, l’objectiu de la qual és posar en valor el nostre teixit emprenedor innovador. En coordinació amb VLC Startup Market, es tracta d’una gran oportunitat de promoció per a les empreses, ja que reunix empreses innovadores de tota Espanya. En esta jornada es premiarà el millor projecte en innovació social, innovació tecnològica i l’empresa més influencer. Este matí, la regidora Letícia Piquer ha presentat la ciutat d’Alzira, com una ciutat innovadora i ha destacat que la innovació és precisament una de les claus de futur de la ciutat.
Innovació que s’ha encarnat en l’empresa Geni 3D, una empresa creada a Alzira a l’abril de 2022, amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament sostenible i regeneratiu del teixit empresarial d’Alzira, l’economia circular, el reciclatge i l’evolució ecosostenible dels models tradicionals de negoci. Es tracta d’un laboratori 3D amb tecnologia industrial, que realitza impressions 3D personalitzades per a particulars i servei directe a empreses. La jornada s’ha pogut seguir en directe a través del canal de YouTube del #redinnpulso.

Deixa un comentari