S’estrena hui el campus verd de Tulell

Compartix la notícia

Alzira ha estrenat hui el campus verd de Tulell. Una proposta de les AMPES que tanca al trànsit el carrer del professor Bernat Montagud i que pretén ser una ruta escolar que facilite l’arribada als centres a peu o en bicicleta de manera autònoma i segura.

Esta iniciativa espera habilitar al llarg de tota la zona de Tulell una ruta escolar segura amb arbres i facilitar zones d’aparcament als solars colindants i a la gran via de la Comunitat Valenciana. Amb esta proposta seran els alumnes de l’Escoleta Infantil Tulell,  el CEIP Tirant lo Blanc, l’IES Murta, el Centre Educatiu Xúquer i la Universitat Catòlica de València, els que puguen gaudir de l’accés a peu als seus centres.

El campus verd de Tulell té l’objectiu d’aportar major seguretat a l’alumnat, acompanyants i professorat i ser una eina amb què contribuir a la maduresa emocional dels xiquets i les xiquetes. A més, este foment de les caminades du de la mà la promoció dels hàbits saludables, la mitigació del canvi climàtic i la reducció de la petjada de CO2.

L’alcalde d’Alzira Deigo Gómez, ha explicat que es tracta d’una oportunitat per seguir endavant amb el projecte de ciutat sostenible que a més pretén connectar amb l’anell verd de la ciutat. Una aposta que ha definit com a valenta però que permetrà a la ciutadania descobrir nous punts de la ciutat a través d’estes propostes i d’altres com el Mirador del Xúquer, la primera fase del qual ja està finalitzada.

Compartix la notícia

Deixa un comentari