CCOO es mobilitza en defensa d’una Sanitat Pública de qualitat a les portes de l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

El Sindicat Comissions Obreres es mobilitza en defensa d’una Sanitat Pública de qualitat a les portes de l’Hospital de la Ribera. Es tracta d’una convocatòria a nivell nacional en la qual el sindicat demana més inversió i més plantilla i denuncia la falta d’infraestructures i l’acumulació de pacients a l’Hospital de la Ribera.

La concentració s’ha produït a les 11 del matí d’este dimarts, 20 d’octubre. Segons el sindicat, la Covid-19 ha deixat al descobert les debilitats de la Sanitat Pública pels retalls i la falta de inversions. De fet, CCOO afirma que els sanitaris del l’Hospital de la Ribera tenen dificultats per a canviar-se de roba i per a menjar en condicions dignes i segures.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO ha convocat diverses concentracions més durant este mes d’octubre a nivell nacional. La primera es produir el passat dia 13 i la pròxima serà el 29, però, esta vegada serà davant el Ministeri de Sanitat. Escoltem la representant del personal sanitari de CCOO, Àngels López en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-d-octubre-2020_md_58166469_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari