Dos veïnes d’Alzira cedeixen a l’Ajuntament una parcel·la situada al Pla de la Murta
Este terreny formarà part dels espais que s’integren en el patrimoni natural municipal de la Murta-Casella gestionats per l’Ajuntament

Es tracta d’una parcel·la muntanyosa de caràcter forestal amb una superfície de quasi 3.800 m2 poblada de pins, garroferes i matolls baixos. Segons afirmen des del consistori, este terreny formarà part dels espais que s’integren en el patrimoni natural municipal de la Murta-Casella gestionats per l’Ajuntament.

Des del consistori han assenyalat que l’obtenció de la titularitat municipal d’esta parcel·la, que s’ubica en la zona coneguda com “el Racó de Pachorra”, és fonamental per a poder obtindré finançament públic en les actuacions de gestió forestal.

El regidor de l’àrea de Medi Ambient, Pep Carreres, ha agraït la donació a les dos propietàries i ha assenyalat que esta parcel·la beneficia la seguretat de tota la ciutadania, ja que la seua situació resulta estratègica dins la franja perimetral d’autoprotecció davant els incendis forestals de la urbanització del Respirall. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari