El conflicte entre l’associació de jubilats Jucar i el concessionari del bar arriba al plenari

L’Ajuntament d’Alzira es va comprometre ahir a mediar entre l’associació de jubilats Jucar i el concessionari del bar d’esta associació que té seu en la Parrilla. La qüestió va ser abordada a través d’una proposta del partit popular que finalment va ser aprovada amb esmenes del govern municipal.
El bar de la Parrilla ha estat durant molts anys gestionat pels membres de la mateixa associació de jubilats.Ara bé arran la pandèmia, l’Ajuntament d’Alzira va aplicar la normativa perquè es legalitzara esta situació i fora una empresa qui ho gestionarà ja que l’associació no té entitat jurídica per a gestionar un bar. Així les coses, les disensions entre l’empresa que s’ha quedat el bar i els jubilats han sigut continues. Esta situació era la que denunciava el partit popular, primer demanant que tornarà la gestió a l’associació i després demanant que se solucionarà el problema entre empresa i jubilats. Jose Andres Hernández, portaveu popular.
Les principals crítiques i desacords dels jubilats cap a l’empresa es fonamenta en els preus que ha posat, no són preus assequibles per a persones jubilades com per exemple un menú de 15 euros. També denuncien que s’estiga convertint en un lloc de copes, tal i com explica el president de l’associació de jubilats El Jucar, Enrique Ribera.
Al final, s’acordà intentar posar solució a estos desencontres. Ara bé, el regidor Fernando Pascual, mostrà el seu rebuig al partit popular per mobilitzar l’associació de jubilats contra esta concessió. Una concessió que repara una situació anòmala, ja que l’associació de jubilats no pot gestionar conforme a la llei un bar.

Deixa un comentari