El Forn de Paco Bria i el forn Llopis guanyadors del concurs de reganyaes

El Forn de Paco Bria en la modalitat tradicional i el forn Llopis en la modalitat de fusió han sigut els guanyadors del concurs de reganyaes celebrat ahir a la Plaça Major. El forn Alba i el forn Sifre obtingueren el segon i tercer premi de la modalitat tradicional, mentre que Rosa Ontiveros ha sigut la guanyadora amateur.
Els premis es lliuraren ahir en una vesprada de concurs que va omplir la plaça Major de gent que també va tastar les millors reganyaes. Un concurs que vol promoure este producte gastronòmic típic d’Alzira i els forns locals. El guanyador de la modalitat tradicional, el forner Paco Bria, recordava a Alzira Ràdio que arran les quatre edicions d’este concurs i la promoció que ha fet l’Ajuntament, ara es coneix més la reganyà. De fet, tots els forns d’Alzira en fan dos vegades a la setmana.
És la primera vegada que Bria guanya el concurs tot i participar en totes les edicions. Per la seua part, Salvador Llopis és la segona vegada que guanya el premi Fusió, enguany ho ha fet amb una reganya que té forma de carabassa.

Deixa un comentari