El Gran Teatre acollirà demà l’acte de lliurament de recompenses falleres

La Junta Local Fallera lliura demà les recompenses falleres al Gran Teatre, a les set de la vesprada. El personal de la neteja municipal d’Alzira rebrà enguany la insígnia honorífica de la Junta Local Fallera i el faller Juanjo Tarrassó, la insígnia de platí.

A la cerimònia de lliurament de recompenses, que enguany es trasllada al Gran Teatre, es premiarà el treball del servei de neteja d’Alzira, un treball que els falleres consideren necessari i invisible. L’encarregada general del servei de neteja a Alzira, Cristina Gresa, valorava així este reconeixement.

Pel que fa a les recompenses falleres, Juanjo Tarrasó rebrà la insignia de platí, un reconeixement a la seua trajectòria al món de les falles durant més de cinquanta anys. La major parts d’ells a la falla Camí Nou i amb diverses responsabilitats, com la de delegat en la junta local fallera que ha exercit més de trenta anys. Tarrasó mostrava el seu agraïment.

A més, durant la cerimonia s’atorgaran 74 flames d’or, 8 flames a títol pòstum, set insígnies d’or als delegats de la Junta Local Fallera, la Flama d’Or col·lectiva a la falla La Gallera i el Coet d’Or a la falla Plaça Alacant. En esta edició també es recupera la Flama d’Or i Murta, que s’atorgarà a 82 persones que formen part de la falla trenta anys.

Deixa un comentari