Els menuts d’Alzira acomiaden els Tallers de Nadal i donen la benvinguda al Reis Mags d’Orient

Hui finalitzen els Tallers de Nadal que durant les vacances de l’escola s’han realitzat a la Casa de la Cultura. Enguany 214 xiquets, d’Infantil i Primària,  han gaudit de moltes activitats per aprendre i divertir-se, mentre els seus pares treballen.

L’èxit de participació ha estat rotund, de manera que quasi totes les instal·lacions de la Casa de la Cultura s’han omplit de les rialles dels més menuts, que al llarg de les vacances de Nadal han gaudit dels tallers, programats des del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira, que compta amb un monitor cada 12 xiquets, més altres tres més per a xiquets amb diversitat funcional.

L’escola de Nadal,  a més, ha comptat amb l’aula matinera per a xiquets que entraven a les 8 h  del matí, en lloc de les 9 h, i amb servei de menjador de 14 h a 15 h de la vesprada, per facilitar la conciliació familiar.

I a més de fer tallers i jugar, els més menuts també han aprofitat per escriure la carta als Reis Mags de l’Orient i han demanat una miqueta de tot, amb l’esperança de rebre els regals i també l’atenció de Ses Majestats el dia de la cavalcada.

Deixa un comentari