El Partit Popular critica el moment de l’inici de les obres de conducció d’aigua a Sant Bernat

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira critica la falta de previsió de l’equip de govern de la ciutat en referència a les obres de canalització d’aigua potable per a la connexió amb el pou de Sant Bernat que està causant problemes de circulació. Unes obres que han qüestionat per la seua realització en una època de l’any en què el trànsit és molt elevat en tota la zona.

En el torn de precs i preguntes del plenari celebrat el passat dimecres, els populars van demanar explicacions sobre la realització d’unes obres que estan produint embotellaments i dificultats per accedir a les urbanitzacions del Respirall, el Racó o Sant Bernat i zones rústiques com la Murta o el Racó que compten amb nombroses vivendes ocupades en esta època de l’any.

Des del Partit Popular denuncien que des de l’equip de govern no va haver resposta a les seues preguntes i els reclamen que en la planificació de les obres no es va tindre en compte el problema del tràfic. A més, manifesten que les obres podrien haver-se executat en una altra època de l’any que hauria provocat molts menys problemes. 

En el plenari el regidor de serveis públics Fernando Pasqual va respondre al grup popular justificant les obres davant els beneficis d’aigua de qualitat que obtindran els veïns de les urbanitzacions.

Compartix la notícia

Deixa un comentari