fbpx

El PP, Ciutadans i Vox rebutgen els pressupostos 2021 de l’Ajuntament d’Alzira

Compartix la notícia

Al parer del PP i Ciutadans la partida de personal és excessiva i s’hauria de readaptar i destinar més diners al comerç, els autònoms, i l’hostaleria de la ciutat. No obstant això, des de l’Ajuntament d’Alzira expliquen que no poden restar diners a Medi Ambient, Polítiques inclusives o normalització de la nostra llengua per a destinar-lo a altres partides, com així ho demandaven les esmenes de l’oposició.

Segons els populars, els pressupostos no s’adapten a realitat actual d’Alzira. El PP a més, valora negativament la partida que el consistori destina a la memòria història i assegura que eixos diners haurien de derivar-se als empresaris i autònoms que han eixit perjudicats econòmicament de la pandèmia.
Ciutadans lamenta que, malgrat que s’ha reconegut per part del consistori que es té un problema en la despesa de personal, no s’haja fet cap cosa per remeiar-lo. Per al partit taronja, l’Ajuntament ha perdut l’oportunitat de donar un impuls al teixit productiu de la ciutat amb la seua distribució dels pressupostos. Escoltem el portaveu de Ciutadans, Miguel Vidal i el portaveu del PP, José Andrés Hernández, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-2-desembre-2020_md_61270034_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari