El PP d’Alzira sol·licita que no s’utilitzen productes fitosanitaris no autoritzats en zona urbana

El Partit Popular sol·licita que no s’utilitzen productes fitosanitaris no autoritzats en zona urbana i expliquen que en el passat plenari no se’ls va donar resposta sobre l’ús del producte que, segons el registre de fitosanitaris, és tòxic.

Des del Partit Popular alerten de la pràctica de l’ús de productes perillosos com l’Spotlight Plus després que l’equip de govern rebutjara emprar el glifosat que sí està autoritzat en parcs i jardins.

En la sessió plenària, segons expliquen des del PP, no se’ls va donar resposta sobre el producte que s’estava emprant i reclamen una contestació convenient a les seues preguntes perquè, afirmen, d’altra manera es veurien obligats a prendre mesures.

Darrerament els populars reclamen que no és de rebut que els integrants del pacte de la Vila, que fan bandera de l’ecologisme, acaben emprant productes tòxics per al medi ambient de forma indiscriminada sense donar cap tipus d’explicacions.

Des de l’equip de govern han manifestat que l’ús d’este producte va ser estrictament necessari per la situació greu de plagues de mosquits i que a més, es va realitzar de nit amb el consentiment dels professionals que van assegurar-se que l’ús de manera puntual no suposara cap risc per a la ciutadania ni per al medi ambient.

 

Imatge Elperiòdic.com

Deixa un comentari