El Venècia i el Pérez Puig acolliran el Mundial de Pilota 2023

El Mundial de Pilota Valenciana ja coneix les seues seus de joc. Les instal·lacions municipals del Venècia i el poliesportiu Pérez Puig rebran les partides d’este campionat mundial que se celebrarà a Alzira del 27 de març a l’1 d’abril i que comptarà amb la major participació de la història amb una vintena de seleccions.

La semana passada va tindre lloc la reunió de coordinació per a la celebració del Mundial de Pilota Valenciana que acollirà Alzira a finals de març. En esta reunió, s’avançaren aspectes relacionats amb l’organització de l’esdeveniment, com el disseny de la inauguració que es realitzarà al Trinquet Municipal. Així mateix, es concretaren les seus de joc de la competició, que en seran dos: el camp d’esports Venècia i el poliesportiu Pérez Puig.

A la reunió van asistir el president de la Confederació Internacional de Pilota a Mà (CIJB), Alberto Soldado; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; el regidor d’Esports, Fernando Pascual; el tècnic d’Esports, Enric Taronger; la tècnica del departament de Serveis Urbans, Xelo Bisbal; el coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana i president del club de pilota d’Alzira, Edu López; i la responsable de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira, Elsa Esplugues.

Deixa un comentari