En 2020 Alzira va donar una segona vida a més de 556 tones de vidre

Els alzirenys i alzirenyes reciclen una mitjana de 12,5 kg de vidre a l’any. Segons les dades aportades pel Consistori, al llarg de 2020 a Alzira es va donar una segona vida a més de 556 tones d’esta material. De fet, abocar-lo en el seu contenidor corresponent suposa, entre altres, cuidar de la Terra, ja que es reaprofiten els recursos naturals emprats amb anterioritat.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, considera que les xifres de 2020 són molt bones, però tot i això, l’objectiu de l’Ajuntament és incrementar enguany la quantitat de vidre reciclat. En este sentit, les informadores cíviques han encetat una nova campanya, repartint bosses per a facilitar esta tasca i aconseguir conscienciar la ciutadania a iniciar-se o a seguir amb esta pràctica.

El regidor recorda que el vidre és un material que pot ser reciclat al 100% i té infinites vides, per la qual cosa, si el reciclem, evitem l’ús de noves matèries primeres i facilitem la no degradació del sòl. Així mateix, frenem el creixement dels abocadors incontrolats i estalviem energia.

Deixa un comentari