Exposició d’art a la Sala d’exposicions de la Casa de la Cultura

Des d’ahir fins el deu de juliol, la Sala d’exposicions de la Casa de la Cultura d’Alzira mostrarà els treballs realitzats pels 25 alumnes d’Història de l’Art i Tècniques d’expressió plàstica del centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira en una exposició anomenada Art 3 en 1.

Esta exposició és el resultat del treball que han estat desenvolupant al llarg del curs i que compta amb una part teòrica en què la professora Mai Hidalgo exposa els trets més importants de cada moviment artístic i una segona part pràctica.

Al llarg de l’any han posat en pràctica diferents tècniques artístiques sobre tota mena de suports per a recrear obres inspirades en els moviments estudiats i en propostes personals.

En les obres exposades es poden observar els diferents fulls tacats amb pintures greixoses que suren sobre l’aigua per a crear un llibre d’artista. S’ha dissenyat un aquari fantàstic, s’ha practicat la tècnica de l’esfumatto o pintat a l’oli un núvol juganer. Els alumnes han desenvolupat totes les arts, han modelat punys de guix i preparat una performance a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere, han pintat retrats i paisatges com la murta, han practicat col·lage, estampació, gravat i témperes entre d’altres.

Deixa un comentari