Gailes i el Consell de Juventut convoquen demà una manifestació pel dia de l’orgull LGTBI

Alzira acollirà demà una manifestació reivindicativa del Dia de l’orgull LGTBI. Un esdeveniment que reclama visibilitat i que ha estat organitzat per Gailes i el Consell de la Joventut d’Alzira i partirà demà a les set de la vesprada des de la plaça Major.
L’associació Gailes considera que ara, més que mai, s’ha de dona visibilitat a les persones lgtbi, ja que es viu en un moment ambigu. Per una banda, cada vegada es viu amb més normalitat, i d’altra, creixen discursos d’odi entre la gent més jove contra el col•lectiu. Discursos pels quals es necessari eixir al carrer.
L’agrupació GAiles no sols treballa en la conscienciació i visibilització a Alzira, sinó a la resta de la comarca. L’últim acte va ser el festival de curtmetratges Mira, treballen en col•laboració amb ajuntaments com el d’Alzira i cada vegada amb més consistoris. Per això espera que siga molta gent la que es desplace a Alzira per a sumar-se a la manifestació.
La manifestació eixirà a les set de la vesprada des de la plaça Major i anirà fins a la plaça del Carbó, on es llegirà un manifest. Després continuaran per la Vila fins al Pont de Ferro on desplegaran la bandera de la Diversitat *LGTBIQ+ amb el lema Un Riu De *Colors.

Deixa un comentari