L’Hospital de la Ribera forma residents en tècniques avançades en cirurgia de mama

L’Hospital d’Alzira diagnostica cada any més de 200 nous casos de càncer de mama. La bona noticia és que es conserva el pit en 3 de cada 4 intervencions i la curació és posible en un 80% dels casos.  Metges residents de la Comunitat Valenciana estan, estos dies, aprenent tècniques avançades en cirurgia de mama a l’Hospital Universitari de la Ribera.

L’objectiu d’este Curs, de carácter anual, és el de formar els futurs especialistes de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu en les últimes tècniques quirúrgiques oncoplàstiques i reconstructives en el tractament del càncer de mama, per a la qual cosa l’AEC selecciona centres hospitalaris de tot Espanya on els residents poden assistir a les sessions practiques.

Així, fins al proper 7 de juny, residents procedents dels hospitals Clínic de València, General d’Alacant, Sant Joan d’Alacant, Lluís Alcanyís de Xàtiva i 12 d’Octubre de Madrid, participaran en fins a 7 intervencions quirúrgiques que es duran a terme en els quiròfans de l’Hospital d’Alzira i en les quals s’abordaran patologies benignes i malignes de mama, cirurgies radioguiades de lesions no palpables, conservadores i de mastectomia,  amb reconstrucció immediata durant la mateixa intervenció.

Deixa un comentari