Hui s’ha presentat al MUMA la línia d’Ajudes d’Economia Sostenible de la Conselleria d’Economia

Hui s’han presentat al MUMA d’Alzira les Ajudes d’Economia Sostenible. Una línia de subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat per a projectes duts a terme per PIMES, associacions sense ànim de lucre, universitats i pactes d’ocupació i que destinarà en total 1.1 milions d’euros.
Estos fons tenen com a voluntat el foment de pràctiques empresarials d’economia sostenible a la fi d’aconseguir el seguiment dels objectius de l’agenda 2030 per a les empreses valencianes. Fins a l’any passat es donaven sols a PIMES, associacions sense ànim de lucre i universitats, però enguany es podran atorgar també a pactes d’ocupació entre poblacions. A més, enguany s’ha ampliat la quantitat que es destinarà a estes subvencions en 400.000 euros.
La quantia d’estes ajudes serà variable per dos raons. En primer lloc dependrà del projecte presentat i en segon lloc de les característiques que tinga l’entitat que la demana. La presentació de projectes es podia fer des del 16 del mes de març fins al 22 d’este abril. La presentació per a les ajudes ha de realitzar-se a través de la pàgina de la Generalitat i els organismes que opten a elles han d’acomplir les bases publicades per la Conselleria.

Deixa un comentari