Idea-Alzira inicia la selecció de personal docent i de gestió per a dos tallers d’ocupació femenina

Hui s’ha obert la convocatoria per a seleccionar el personal per als dos cursos per a dones que posarà en marxa Idea. Es tracta de dos tallers d’ocupació dels que es beneficiaràn vint alumnes durant un any. La seleccció del personal es tancarà el pròxim divendres.
El primer taller anomenat “Sorpren-me Alzira” desenvoluparà un itinerari formatiu (amb dos certificats de professionalitat) de serveis administratius i activitats administratives en relació amb el client. L’execució del programa suposa la contractació de 3 persones per a la gestió del taller. El segon taller, anomenat “Alzira et dona”, també està adreçat a formar a les dones en activitats administratives i necessita de tres persones més per a la gestió del taller durant un any.
Les persones interessades en esta convocatoria poden fer la seua sol•licitud durant esta semana a través del portal d’Idea: idea-alzira.es.
El procés de selecció de les alumnes-treballadores d’este taller començarà amb la presentació d’oferta de serveis formatius a l’Espai Labora d’Alzira. Es tracta d’un programa mixte d’ocupació i formació i per tant durant un any, les alumnes són contractades.
A més d’estos tallers, al llarg dels pròxims mesos, eixiran altres convocatòries, enguany la novetat són els tallers forestals que es faran en l’espai natural de la Murta.

Deixa un comentari