IDEA crea una incubadora de negocis en col.laboració amb una universitat de Beirut

Sense moure’ns d’Alzira, eixim d’Europa i viatgem a l’altra banda del Mediterrani: fins al Líban. L’Agencia IDEA ha estat escollida per a desenvolupar un projecte europeu per potenciar la creació d’empreses en col.laboració amb la Universitat Americana de Beirut. Es tracta d’una incubadora de negocis de la qual podran beneficiar-se fins a quatre empreses. El requisit n’és un: cal que la idea de negoci estiga vinculada a l’economia circular i la gestió de residus.

Es tracta del projecte europeu MED-inA, dins del qual ha estat escollida la proposta de l’Ajuntament d’Alzira per desenvolupar una incubadora de negocis en col·laboració amb la Universitat Americana de Beirut. Des de Idea expliquen que es tracta d’una oportunitat per a potenciar l’emprenedoria local, però també per ficar Alzira al mapa. Carmen Herrero és directora d’IDEA.

IDEA convocarà en dues setmanes una sessió informativa a Alzira per explicar el projecte. Estan convidades les persones que vullguen desenvolupar el seu negoci al marc de l’economia circular i la gestió de residus. En esta primera fase, l’Ajuntament d’Alzira vol captar, al menys, 100 emprenedors, dels quals seran seleccionades 12 empreses emergents o en etapa d’iniciació.

Els tècnics d’IDEA, en col·laboració amb la Marina de Negocis, s’encarregaran d’acompanyar i tutoritzar les propostes. Finalment, seran quatre les empreses que podran beneficiar-se de la subvenció per fer realitat la seua idea de negoci. Objectiu per al que l’Ajuntament d’Alzira comptarà amb 28.300€ de fons europeus. El projecte està 100% finançat per la Universitat Americana de Beirut.

Categories Economia Etiquetes

Deixa un comentari