IDEA guanya un premi de Desenvolupament del Territori Valencià

L’agència de desenvolupament Idea ha sigut una de les guanyadores de la IV edició dels Premis de Desenvolupament del Territori Valencià. Uns premis que s’han atorgat este matí en el transcurs de la Jornada sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana.

La jornada, que s’ha desenvolupat este matí a la Universitat de València, ha tractat sobre la transformació digital dels territoris, amb diverses ponències al voltant de la qüestió, a més de la presentació d’experiències de transformació digital en administracions públiques i entitats. La directora d’Idea ha sigut l’encarregada de recollir el guardó, que rep l’agència de desenvolupament després de 27 anys de treball. Actualment, Idea és un departament municipal que compta ja amb sis agents de desenvolupament local, figura que no existia en molts pobles quan va nàixer el departament.

Herrero ha valorat la tasca d’Idea al llarg d’estos anys per tal de crear oportunitats econòmiques i de treball a la ciutadania alzirenya gràcies a la vocació de servei públic. Així mateix, explicava que tot el treball realitzat ha estat gràcies a la col·laboració amb les distintes administracions i ara sobretot a través dels fons europeus.

Deixa un comentari