La Confederació Hidrogràfica del Xúquer commemora demà el Dia de l’Aigua amb una jornada de portes obertes

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer celebra demà el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada especial de portes obertes en la seua seu de València. Conferències, col·loquis, una exposició fotogràfica i la projecció d’un documental de producció pròpia configuren la programació de la jornada.

L’objectiu és posar en valor els ecosistemes aquàtics i les seues funcions, així com donar a conéixer experiències de professionals del sector de l’aigua que treballen en l’organisme. Demà des de les nou del matí fins a les dos del migdia, els assistents podran acostar-se a bona part de conferències i col·loquis dividits en dos blocs; el primer dirigit als empleats públics de l’Organisme i el segon, a la ciutadania en general, especialment a estudiants universitaris de carreres tècniques i professionals relacionades amb la seua activitat.

El president de la Confederació, Miguel Polo, serà l’encarregat d’inaugurar la jornada amb una xarrada-col·loqui titulada “Per què les Confederacions Hidrogràfiques?”, on es debatrà el paper dels organismes de conca i les seues relacions amb altres administracions. Després, la Directora de la Fundació Limne, Sales Tomás, impartirà una ponència sobre “Espècies vegetals de ribera”, detallant els treballs que realitza la Fundació en el marc del conveni de custòdia que té amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Deixa un comentari