La Conselleria d’Habitatge llança una segona convocatòria d’ajudes per al lloguer
En el cas d’Alzira, a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, es troba ja disponible el tràmit

La Conselleria d’Habitatge llança una segona convocatòria d’ajudes per al lloguer amb l’objectiu de minimitzar l’impacte econòmic i social a causa de la pandèmia. L’import d’estes ajudes ascendeix a 5 milions d’euros i les podran tornar a demanar aquelles persones, a les quals se’ls va denegar, si compleixen amb els requisits d’esta convocatòria.

El termini de presentació finalitza el 30 d’octubre i, per tal de donar una resposta com més prompte millor a la ciutadania, les sol·licituds es resoldran en la mesura en que aquestes es presenten, fins a esgotar el crèdit destinat per a estes subvencions.

Recordem que la seua tramitació es pot fer per via telemàtica, en el cas de tindre firma digital o, per contra, a través dels registres administratius establits. En el cas d’Alzira, a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, es troba ja disponible el tràmit, sempre amb cita prèvia i de dilluns a divendres en l’horari de 9.00 a 14.00 hores. Joana Aranda ens conta el servei que ofereixen a la ciutadania:

Ir a descargar

Deixa un comentari