La crònica negra d’este cap de setmana suma tres morts a la Ribera

Cap de setmana negre a La Ribera. 4 accidents diferents han deixat 3 morts. Una víctima mortal al festival Medusa a Cullera, un home ofegat al Xúquer i una persona que volava en parapent han suposat este fatídic balanç del cap de setmana.
El cap de setmana tràgic es va completar diumenge en Sumacàrcer amb la mort d’un home originari d’Hondures a la platja de l’Esgoletja. Es pensa que va poder rebre un colp que provocà que quedara inconscient i fora arrastrat per la corrent fins al remolí que es forma a la platja fluvial. Allí va ser rescatat, però no pugueren fer res per salvar-lo.
Tot i això, la tragèdia va començar abans. A la vesprada del divendres un menor de 14 anys, veí de Guadassuar, es va caure a la Séquia Reial del Xúquer quan estava amb uns amics baixant al canal en l’Alcúdia i el va arrastrar la corrent. El Consorci de Bombers el va trobar en la reixa que creua el canal al terme de Guadassuar, ja mort. També la nit del divendres un reventó tèrmic va derribar part de l’escenari del Medusa a Cullera i va causar la mort d’un jove al que li va caure l’arc metàl•lic d’accés al recinte, a més va haver nombrosos ferits.
El vent també ser un problema dissabte per a dos persones en parapent que viatjaven junts i van caure a Carcaixent i Alzira. Sols el que va caure a Carcaixent va morir, el d’Alzira es va trencar una cama.

Deixa un comentari