fbpx

La falla Hernan Cortés d’Alzira promou una fira animalista solidària

Compartix la notícia

La falla Hernan Cortés d’Alzira organitza este diumenge una fira animalista solidària a la Plaça Major. A la festa hi haurà exhibicions, classes i xarrades sobre comportament i nutrició dels animals. A més, acudiran diverses associacions canines que oferiran informació sobre els processos d’adopció dels animals.

La fira naix amb l’objectiu de promocionar les adopcions d’animals i ajudes les protectores que no reben cap de subvenció per mantenir-se. El president de la falla ha explicat que tota la seua comissió estarà el diumenge donant suport a esta iniciativa que espera que es puga repetir l’any que ve.

La fira obrirà a les 10 amb una desfilada d’animals en adopció. Al mateix temps, hi haurà una exhibició de busca, detecció, obediència i habilitats canines. El Club Canino Unidos participa també en esta celebració amb una classe d’obediència que tindrà lloc les 11. A les 11:30, hi haurà una xarrada sobre nutrició i mal comportament en què es permetrà també fer preguntes pertinents al tema. Per últim, les associacions presents tancaran la jornada oferint tota la informació necessària pel que fa a les adopcions.

Compartix la notícia

Deixa un comentari