fbpx

La fundació Cepaim continua al costat de les persones més vulnerables

Compartix la notícia

La fundació Cepaim impulsa noves propostes i mesures per acompanyar les persones més vulnerables en esta emergència sanitària. Els programes i projectes que desenvolupa Cepaim estan finançats pel Ministeri de Seguretat Social i Migracions, les Secretaries d’Estat de Migracions i la Direcció General d’Integració i Atenció Humanitària. I ara són més necessaris que mai.

Des de fa diversos anys, la Fundació Cepaim desenvolupa a Alzira diferents programes d’acollida i acompanyament a persones sol·licitants de protecció internacional, així com d’atenció humanitària a persones immigrants sense recursos que arriben al nostre país. Al mateix temps, participa en accions de desenvolupament comunitari intercultural i creació de xarxes.

Per això, el personal tècnic de Cepaim, així com els voluntàris han activat mecanismes per garantir el proveïment de productes, el seguiment virtual i, quan era necessari, presencial, per superar les dificultats personals i els drames que moltes famílies alzirenyes estan vivint. Així mateix, s’ha treballat per donar resposta a les dificultats formatives de molts menors, que no disposen dels mitjans informàtics per donar continuïtat a les classes.

L’aïllament d’este moment i la incertesa de futur fan efecte i provoquen estats d’ansietat i malestar, que requereixen un contacte telefònic permanent per informar de la situació actual i de les possibles solucions.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-22-d-039-abril-2020_md_50315006_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari