La Junta Local Fallera d’Alzira incrementa 300 euros el premi del concurs del cartell de Falles 2023

La Junta local fallera ha convocat ja el concurs de cartells de falles. Un concurs amb el qual s’escollirà la imatge que promocionarà les falles a Alzira el 2023. En els últims anysm este concurs no ha gaudit de massa participació. L’objectiu és recuperar este concurs per a que es presente molta gent i per això han incrementant el premi.
Les obres participants aspiraran a un premi en metàl•lic de 300 € i hauran de presentar-se abans del 31 d’octubre a les 22 h. La junta local fallera ha volgut fer públiques les bases ja, per tal que els que vulguen participar tinguen més temps per davant per a crear-lo. Des de la Junta local fallera, s’ha volgut impulsar este concurs i per això s’ha avançat la difusió de les bases abans de la tardor i s’ha incrementat els premis.
S’hauran de presentar en format digital, amb tècnica lliure i temàtica relacionada amb el món de les Falles. El jurat està format per persones alienes a Junta Local i a les comissions alzirenyes. El cartell s’utilitzarà com a portada del llibre de falles. Les bases completes es poden consultar al portal web fallasalzira.com. A més del cartell, la junta local també vol impulsar el llibre de falles que fa la junta local fallera i per això es va a proposar que siga temàtic i que les comissions hi participen.

Deixa un comentari