fbpx

La nova Llei de Serveis Socials suposarà la creació de molts llocs de treball

Compartix la notícia

La nova Llei de Serveis Socials suposarà la creació de molts llocs de treball conforme avance en la seua aplicació. De moment , a nivell estatal ha suposat la creació de mig milió de nous ocupats, de manera directa o indirecta, i s’espera que en els pròxims anys siga un sector on la gent trobe treball, a l’hora que es reforca el sistema de serveis socials .

La primera taula redona del matí en la XII Setmana de l’Economia d’Alzira ha estat conformada per persones vinculades al món del serveis socials i el treball. La directora general de Atenció Primària i Atenció a les Persones en Situació de Dependència, Mercè Martínez Llopis, ha assegurat que “la regulació en este sector suposa la creació de molts llocs de treball i del reconeixement a la tasca de moltes persones que han dedicat el seu temps a la cura de familiars dependents”.

Martínez ha apuntat que cal recordar que “amb l’aplicació de la nova Llei de la Dependència, el retorn a la societat està completament assegurat i no es pot vore en cap cas com una despesa social, sinó com una inversió en benestar”.

Els sindicats, també representats a la taula redona, han assegurat que “la nova Llei ha servit, i servirà el pròxims anys, per a la professionalització dels cuidadors i han apuntat que caldrà fer un esforç perquè la formació que reben siga la millor”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari