fbpx

La Policia Nacional d’Alzira ha detingut 4 persones pel robatori de bicicletes

Compartix la notícia

La Policia Nacional ha detingut quatre persones pel robatori i encobriment de bicicletes en trasters i garatges d’Alzira i Algemesí. A tres dels detinguts se’ls imputa un delicte d’encobriment, mentre que al quart, que ja havia sigut detingut en 20 ocasions, se li imputen set delictes de robatori amb força.

Les investigacions van començar en gener, davant la denúncia de diversos robatoris. Els agents van localitzar i detindre primer un home que intentava vendre una bici, que coincidia amb una de les robades. Després, els agents van detenir la parella de compradors que, a més,  tenia a la seua casa altres dues bicicletes, que coincidien també amb les denúncies. Per últim, la Policia va identificar el jove que lliurava les bicicletes per a la posterior venda i el va detindre també.

Tres dels detinguts han sigut posats en llibertat, però amb l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan els siga requerit. El quart detingut, condemnat per set delictes de robatori amb força, es troba complint condemna.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-d-039-abril-2020_md_49524066_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari