La XII Setmana de l’Economia se centra este matí en les 3.257 persones aturades a Alzira

Compartix la notícia

La nostra ciutat té a hores d’ara 3.257 persones en busca de feina. Un dels objectius de l’Ajuntament d’Alzira per a enguany és reduir esta xifra per baix de les 3.000 persones. Per això, el Departament d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic ja ha començat a dur a terme la primera iniciativa amb la XII Setmana de l’Economia.

Este matí ha tingut lloc una taula redona en què han participat les responsables de Recursos Humans de les empreses ClearPet, Fruites Tot l’Any i Grefusa. Les professionals han explicat als assistents per quin perfil es decanten els caps de personal i consells per enfrontar-se a les entrevistes de treball. Així, la moderadora de la taula, Beatriz Pagadigorria, psicòloga especialitzada en la captació de talent, ha assegurat que “una de les premisses per trobar feina és ser ferms coneixedors de les nostres habilitats”.

A banda de conéixer les nostres habilitats, les empreses busquen talent. “El ventall de llocs de treball és tan ampli que, de vegades, no és tan important tindre un llarg currículum com posseir una capacitat especial per desenvolupar una activitat determinada”, segons ha explicat la responsable de Recursos Humans de l’empresa Grefusa Vicky Casañ.

En este sentit, també es busquen altres aptituds diferents de les acadèmiques, com ara la capacitat de treball en equip i la motivació, com ha explicat la responsable de Fruites Tot l’Any, Jana Pastor.

La responsable de Recursos Humans de l’empresa Clear Pet, Mari Carmen Morales, ha explicat que l’any passat, gràcies a la Setmana de l’Economia, va haver-hi persones que pogueren començar a treballar en la seua empresa.

Compartix la notícia

Deixa un comentari