L’ajornament de les falles d’Alzira a octubre desperta de nou la incertessa als artistes falleres

Plantar les falles del 2021. Eixe és l’objectiu dels artistes fallers que tenen previst plantar a Alzira. Hui hem parlat amb dos artistes fallers, que ja estan treballant en els monuments del 2022, però esperen plantar en 2021 siga setembre o octubre.
La proposta d’ajuntament d’Alzira i junta local fallera d’endarrerir la celebració de les falles d’Alzira al pont d’octubre preocupa els artistes fallers. S’obri de nou un periode d’incertesa que es resoldra a Alzira quan les nou falles disposades a plantar en setembre, accepten o rebutjen la nova proposta. La decisió encara està encara per prendre, però de moment ja ha sobrevingut els primers canvis, serveis de transport dels ninots suspesos a falta de poc més d’una setmana i la incertesa de que a octubre l’oratge jugue una mala pasada. Així ho valorava l’artista alzireny, Ivan Parra.

Un dels objectius que perseguix ajuntament i junta local amb l’ajornament de les falles per al mes d’octubre és que el nivell de vacunació haja augmentat i baixen encara més les xifres de la incidencia de la covid-19.

Al respecte, l’artista faller Ferni Llopis entén que hem de canviar la mentalitat, la festa de les falles haurà d’adaptar-se a la covid, al igual que hem adaptat la nostra vida diària. LLopis opina que no va a canviar massa la situació de setembre a octubre.

Així les coses, esperem a conèixer el pròxim dilluns la decisió de les falles alzirenyes

Categories Falles Etiquetes

Deixa un comentari