L’Ajuntament d’Alzira destinarà l’excedent de les ajudes del Pla Resistir als sectors relacionats amb el món de la festa
Al llarg de la setmana es farà efectiu el pagament de més ajudes

Així doncs, tal com ha assegurat l’alcalde, Diego Gómez, al llarg del mes de març, l’Ajuntament espera invertir el romanent d’estes ajudes als comerços, autònoms i autònomes de la indumentària, la pirotècnia, fotògrafs i artistes fallers, entre altres activitats.

Este grup, igual que els sectors ja regulats pel decret de la Generalitat, podran accedir a les ajudes de 2.000 euros per autònom o autònoma, a més dels 200 euros per cada treballador o treballadora, sempre que la plantilla de l’empresa no supere els 10 treballadors. En este sentit, l’alcalde ha recordat que s’ha de complir amb el marc legal i d’acord amb les bases publicades anteriorment.

En relació a les primeres sol·licituds destinades als sectors de l’hostaleria, agències de viatge, activitats artístiques, recreatives i d’oci, Diego Gómez ha avançat que, de les 328 sol·licituds que van rebre entre l’11 i el 25 de febrer, ja s’han valorat més de 200. A més, al llarg de la setmana es farà efectiu el pagament de més ajudes, la qual cosa implica la liquidació de 139 sol·licituds, per un import d’uns 330.000 euros.

En este sentit, l’alcalde considera que l’actuació de l’Ajuntament d’Alzira ha estat efectiva i positiva, ja que és un dels municipis que més ràpidament està gestionant esta línia d’ajudes en col·laboració amb la Generalitat i la Diputació de Valencia. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari