L’Ajuntament d’Alzira es reuneix amb la Federació d’Associacions de veïns d’Alzira per tractar la solució a les inundacions de la ciutat

La reunió va ajuntar els representants de les associacions de veïns de l’Alquerieta, Anna Sanchis, Basses Ribera, La Vila i Vilella i l’alcalde Diego Gómez
Gómez va utilitzar la reunió per a explicar les conclusió de l’Estudi d’alternatives per a l a reducció del risc d’inundacions de la Ribera del Xúquer, que va demanar el Ministeri per a la Transició Ecològica a maig de l’any passat. D’acord amb este text el Barranc de La Cassella necessita una major capacitat de cabdals per a que el barranc desaigue. L’informe remarca que per aconseguir esta capacitat s’hauria de fer més fons i ample el barranc, cosa per a la qual hi hauria que eliminar el actual pont de Xàtiva.
La proposta dels tècnics de és utilitzar metres del actual Malecó per ampliar el barranc, el que canviaria l’altura i dibuix de la carretera, i faria necessària una nova rotonda.
Per ara el consistori alzireny no ha s’ha pronunciat ja que, en tindre la titularitat de la carretera afectada la Generalitat, és el Consell qui ha d’estimar les actuacions que s’han de dur a terme.

Deixa un comentari