L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una beca de mobilitat europea

L’agència de desenvolupament Idea reprén a poc a poc els programes d’ocupació de mobilitat europea. A hores d’ara,l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una beca de mobilitat europea, amb la finalitat de proporcionar a la persona beneficiària una experiència laboral, i alhora, donar-li l’oportunitat d’ampliar i millorar els seus coneixements en llengua estrangera.

Amb esta beca, es facilita que una persona entre 18 i 30 anys passe 8 mesos en un altre país europeu, en este cas a la ciutat de Brussel·les, treballant i adquirint així una experiència de treball internacional. La persona col·laboraria amb una organització amb seu a realitzant tasques administratives i de xarxes socials. Amb la beca s’asumixen totes les despeses derivades de l’estància en un altre país.

Per accedir a esta beca no es necessita cap certificat o títol d’idiomes, ara bé, es recomana tindre un nivell bàsic d’anglés. A més d’esta beca, actualment Alzira també compta amb dos joves que estan realitzant un curs de formació a Bulgària a través d’este programa de mobilitat europea.

Deixa un comentari