L’Ajuntament d’Alzira recorda, de cara al cap de setmana, les mesures locals
La regidora de Sanitat, Gemma Alós, insistix en la necessitat de quedar-se a casa

L’Ajuntament d’Alzira recorda, de cara al cap de setmana, les mesures locals per tal de frenar les xifres de rècord que s’estan enregistrant, des que va començar la pandèmia. Per tal de fer front a esta situació, l’hostaleria romandrà tancada, mentres que els comerços no essencials prestaran els seus serveis fins a les 18.00 hores.

D’altra banda, no s’ha d’oblidar que la majoria dels brots i nous positius es produeixen pel contacte social, per això, tot i que el decret recull que les reunions socials i familiars es troben limitades a un màxim de 6 persones, es recomana a tota la ciutadania reduir el contacte amb persones no convivents. En les últimes setmanes, Alzira ha patit un dels focus més nombrosos amb 17 persones afectades per causes d’origen social.

A causa de les dades registrades al nostre Departament de Salut estos últims dies, amb una incidència de 1645 cada 100.000 habitants, la regidora de Sanitat, Gemma Alòs, insistix en la necessitat de quedar-se a casa.

Cal assenyalar que, en cas d’haver estat en contacte en un positiu o ser cas sospitós de COVID-19, el protocol establix la necessitat de guardar quarantena a casa fins no tindre els resultats de la prova PCR. Escoltem Gemma Alós en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari