fbpx

L’Ajuntament ha qualificat d’èxit la campanya “Amo format, gos educat”

Compartix la notícia

Una acció conjunta de les regidories de salut i serveis públics que ha pretès que els propietaris de mascotes agafen consciència de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues mascotes de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

En les últimes setmanes s’ha repartit per diferents zones de la ciutat ossos de plàstic amb bosses i botelletes amb aigua i vinagre. A més, una educadora ambiental ha estat facilitat tota la informació necessària a totes aquelles persones que s’han acostat fins el mostrador per rebre les pautes necessàries per col·laborar a mantindre neta la ciutat. La campanya s’ha realitzat al mercat ambulat dels dimecres, al carrer  Major Santa Caterina, la zona de Benito Pérez Galdós i l’avinguda Sants Patrons, a la plaça Major i als parcs de l’ Alquenència i Pere Crespí.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha assenyalat que Alzira és una ciutat que estima els animals, i per tant hem de demostrar-ho amb responsabilitat per part de tots els que tenen mascotes al seu càrrec.

Compartix la notícia

Deixa un comentari