L’Ajuntament repartix material literari en valencià en motiu del Dia europeu de les llengües

Amb l’objectiu de commemorar el Dia europeu de les llengües, l’Ajuntament d’Alzira a través del servei de promoció del valencià, el Serval, inicia el repartiment del material literari en valencià als centres escolars d’Alzira.
Al llarg d’este matí, el regidor de cultura, Alfred Aranda i la tècnica del Serval, han arrancat esta campanya, amb la visita presencial a l’escoleta Llorenç Giménez, Pintor Andreu, Sagrada Família, La Puríssima i l’institut Josep Maria Parra. Al igual que en anteriors ocasions, s’ha repartit el còmic sobre Jaume I de Jesús Huguet i les obres guanyadores dels premis literaris Ciutat d’Alzira en les diverses modalitats. Els llibres es distribuiran segons les edats.
A este lliurament de llibres que arribarà a tots els centres escolars, se suma el calendari escolar que fa el Serval tots els anys i que ja es va entregar en l’inici de curs. També s’enviaran llibres a l’Escola oficial d’idiomes, al Carme Picó, a l’escola d’adults i a la seu de l’associació La Nostra Veu.

Deixa un comentari