L’alcalde Diego Gómez espera que els projectes encetats al 2022 es reprenguen en la nova legislatura

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, fa un balanç positiu dels projectes encetats en l’actual legislatura de cara al 2023. Un any electoral en què una nova corporació municipal rellevarà l’actual i haurà de treballar per seguir millorant la vida de la ciutadania de la nostra ciutat.

En estos cinc mesos, fins que arriben les eleccions, l’Ajuntament d’Alzira té previst finalitzar les obres del nou retén de la policia en Pare Pompili. També, col·locar el nou sostre del Fontana Mogort i planificar la rehabilitació interna perquè puga utilitzar-se el més prompte possible. Aixzí mateix, recordem que les obres del Palau de Justícia començaren este dilluns.

Estes tres obres, així com la finalització de la Via del trenet i de la rodona de la carretera de Corbera, marquen l’inici del 2023 a nivell d’infraestructures. Un any en què també s’espera ampliar les aules d’IDEA i repavimentar el polígon del Mercat d’Abastos.

Altres projectes iniciats abans de la pandèmia, com el Casal Jove o la rehabilitació del Palau de Cassasús, hauran de desenvolupar-se al llarg de la propera legislatura. També caldrà continuar amb el projecte de l’antic retén de policia, que passa a ser un espai museístic amb una sala d’exposició de l’escultor Antonio Ballester. Així mateix, és necessari fer un seguiment de les mesures encetades al barranc de la Casella i al Pont de Xàtiva per pal·liar les inundacions que patix Alzira.

A nivell de mobilitat, l’Agenda Urbana marca els possibles projectes i línies estratègiques d’actuació. Entre elles, la possible remodelació de la Plaça del Regne per a unir-la a la Plaça del Mercat i fer un espai més peatonal. També, remodelar Pérez Galdós després de revisar l’obra de Mossén Grau, que finalitzarà en deu o quinze dies.

L’alcalde d’Alzira creu que hi ha recursos per continuar tots estos projectes en la propera legislatura, a través dels fons europeus per a l’Agenda Urbana i de les ajudes al patrimoni històric. Per a Gómez, és fonamental que es continue cuidant la relació amb la ciutadania ha marcat estes dos legislatures.

Deixa un comentari