L’atur baixa en 45 persones a Alzira

Segons les dades publicades per Labora, en el mes de març també s’ha donat una xicoteta treva a la comarca de la Ribera al registrar 438 persones desocupades menys que en febrer, la qual cosa suposa un descens del 1,84%. Tot i això, les dades anuals revelen que el primer trimestre de l’any 2021 ha acabat amb 1.500 més a l’atur que l’any passat.

En este sentit, el secretari intercomarcal d’UGT-PV, Raül Roselló, ha assenyalat que este descens es correspon amb les menors restriccions que s’han produït al llarg del mes de març, respecte a febrer, juntament amb el pont de les Falles i l’efecte de l’inici de la Setmana Santa. Tot i això, recorda que les mesures restrictives han de continuar endavant fins a aconseguir la immunitat col•lectiva, per la qual cosa, cal accelerar el procés de vacunació.

D’altra banda, també ha explicat que és necessari accelerar la reforma de les polítiques actives d’ocupació amb la dotació de recursos que ajuden a les empreses a paralitzar la destrucció del nostre teixit empresarial. Escoltem al respecte a Raül Roselló:

Deixa un comentari