fbpx

Les Falles d’Alzira celebren una gala benèfica a favor d’Aspanion

Compartix la notícia

Les falles prenen este divendres el gran Teatre amb celebració de la tercera gala solidària de música i ball organitzada per la Junta Local Fallera en col·laboració de l’Escola d’Art i Dansa. Enguany ha segut  el musical la Bella i la Bèstia l’elegit per a celebrar esta gala solidària a benefici d’Aspanion que pretén ser una mostra de l’Alzira més solidària.
Més de 200 xiques participen en este espectacle musical per a totes les edats que ja té les seues entrades a la venda per un preu simbòlic de cinc euros en benefici de l’associació Aspanion. A més els interessats que no puguen assistir a l’event poden col·laborar fent la seua aportació econòmica en la fila zero.
En qualsevol cas les aportacions econòmiques aniran totes destinades a Aspanion, l’associació que s’encarrega de l’atenció psicològica i el suport social per a famílies de xiquets amb càncer. Tamara Pérez, vicepresidenta de Junta Local Fallera, ha destacat als micròfons de El Dia per Davant la importància de seguir amb estes gales i la gran acollida que estan tenint

Compartix la notícia

Deixa un comentari