Les falles de especial reivindiquen el seu paper d’atracció de la festa fallera alzirenya per la seua aposta pels monuments

Els monuments fallers foren els protagonistes ahir de l’acte de presentació de les tres falles d’especial d’Alzira. Un acte que va retre homenatge als artistes fallers i va obrir foc per coneixer de primera ma els monuments de les falles grans.

El Mercat, Camí Nou i Plaça Major repetiran amb els artistes que ja plantaren les falles d’octubre. La federació d’especial celebrava anit per quart any esta presentació dels esbossos dels monuments de la secció especial. El president de la Federació, Jose Manuel Garcia, va destacar l’esforç que havien fet les sis comissions que havien plantat a octubre. Garcia destaca l’aportació que fa esta secció a les falles d’Alzira perquè li dona notorietat, vida, cultura i art. Per això demana a l’Ajuntament que continue apostant per les falles.

El regidor de festes, Xavier Pérez, agraí l’esforç de totes les comissions i volgué destacar la implicació d’estes comissions en la supervivència dels artistes fallers. Les falles d’octubre han sigut, segons Pérez, una salvació per als artistes i per a la ciutat un aparador de la seua festa, que han visitat artistes, decoradors i fallers del cap i casal per primera vegada, en no coincidir en les de València.

Deixa un comentari