Les previsions de pluges obliguen a tindre preparats plans B per als actes de Falles

Les previsions de pluges per a estos dies obliguen a plantejar plans B. Els principals actes col•lectius són el lliurament de premis i l’ofrena a la Verge del Lluch. Hui hem començat el dia amb el cel núvol i cobert en tot el nostre territori. Tot i això, este matí a les huit s’ha celebrat la macrodespertà popular a l’antiga. Com el seu nom indica alguns dels fallers han llançat els coets ataviats amb vestimenta clàssica valenciana.
A la resta del dia seguim a l’espera que comence a creuar-nos un front molt actiu que avançarà de sud a nord, i que ens deixarà precipitacions conforme vaja avançant la jornada. Les temperatures patiran un moderat descens. Jovi Esteve ha dit este matí al programa especial de Falles que es podran fer les activitats previstes de plantà tot i que el vent anirà bufant.
Demà, la borrasca Celia continuarà desplaçant-se cap a l’Est debilitant-se progressivament, però així i tot, provocarà que la situació meteorològica continue molt inestable i amb un temps marcat per les precipitacions. Per això, davant la possibilitat que l’oratge impedisca la celebració del lliurament de premis a la plaça del Carbó, des de l’Ajuntament d’Alzira es plantejen altres opcions com el saló de plens, segons ha confirmat el regidor de festes Xavi Pérez al programa especial que ha fet esta casa.
Divendres encara tindrem un dia molt inestable amb abundant nuvolositat i alguns ruixats moderats repartits per tot el territori, encara que els més intensos i persistents se centrarien en el sud de València. Com que açò podria afectar a l’ofrena de flors es plantejava realitzar-la dins de l’església de Sant Joan, entrant per la porta principal i eixint per la del carrer Puríssima.
Dissabte serà un dia amb intervals molt nuvolosos o coberts en la Comunitat, amb possibilitat de precipitacions moderades, de nou més intenses i persistents en el sud de València i nord de la província d’Alacant.

Deixa un comentari