L’Hospital d’Alzira s’uneix a la Xarxa Global d’Hospitals Verds i Saludables

L’Hospital de la Ribera s’ha unit a la Xarxa Global d’Hospitals Verds i Saludables. Es tracta d’una comunitat internacional que agrupa més de 1.500 organitzacions sanitàries amb un mateix objectiu: reduir les seues emissions de CO2 i lluitar contra el canvi climàtic.

L’adhesió de l’Hospital d’Alzira a esta xarxa li permetrà sumar esforços i intercanviar experiències amb altres centres sanitaris del món per reduir la seua petjada de carboni i promoure la salut ambiental pública.

Els membres d’esta organització es comprometen a implementar progressivament l’Agenda Global per a Hospitals Verds i Saludables, un document marc de salut ambiental que conté 10 objectius en matèries com a lideratge ambiental, substàncies químiques, residus, energia, aigua, transport, aliments, productes farmacèutics, edificis i compres.

Són diferents els beneficis que aporta a l’Hospital la seua adhesió a esta xarxa. Entre altres avantatges, el centre sanitari podrà acollir-se ara l’accés a la base de dades Hipócrates per al càlcul de la seua petjada de carboni, disposar d’eines comparatives amb altres hospitals o participar en projectes pilot i d’investigació.

Deixa un comentari