L’IES Rei en Jaume recapta 450€ en un esmorzar solidari per la segona fase dels treballs de l’ONG IAE a Turquia

L’IES Rei en Jaume ha aconseguit al voltant de 450€ per a l’ONG valenciana Intervenció, Ajuda i Emergències en un esmorzar solidari organitzat el passat divendres. L’ONG IAE torna a Turquia este dissabte per atendre els supervivents dels terratrèmols, després d’haver recaptat tendes de campanya, sacs de dormir, generadors elèctrics i altres materials per cobrir les necessitats prioritàries.

L’IES Rei en Jaume va rebre la setmana passada el bomber i president de l’ONG Intervenció, Ajuda i Emergències, Moisés Belloch. L’alumnat li preguntà tot allò que volia saber sobre el seu treball a Turquia després del terratrèmol, l’entrenament dels gossos, la supervivència. Moisés Belloch explicava que en esta segona fase portaran a Turquia deu carpes donació de la Generalitat Valenciana perquè servisquen com a aules escolars.

El Jaume també va organitzar un esmorzar solidari per ajudar l’ONG, amb la col·laboració del Forn Bria i de Family Cash, que proveïren el centre amb més de 300 barres de pa. El professorat va preparar entrepans d’oli i sal per repartir-los entre la comunitat educativa i va recaptar uns 450€ per a l’ONG.

Deixa un comentari