Lliurament dels premis dels contes per la igualtat

Divendres es lliuraren els VIII Premis Contes per la Igualtat a la Casa de la Cultura. Premis organitzats pel Grup de Debat per la Igualtat que ha comptant amb la participació d’alumnat de 12 centres educatius alzirenys.

L’alumnat guardonat pels contes seleccionats reberen el seu premi i a continuació els assistents gaudiren de la lectura per les autores dels contes del primer premi de cada categoria.
En la categoria de Primària va guanyar Pablo Ramón Bernabé per “La inspectora Fàtima” del CEIP GLÒRIA FUERTES, en la categoria B també de primària, la guanyadora va ser Lídia Requena Blasco per “Pilota i valenciana són paraules femenines” del CEIP ALBORXÍ i en la categoria C, d’ESO, Andrea Carrió Llorens de Xúquer Centre educatiu va guanyar amb el conte “El meu primer crit per la igualtat”.

L’acte va comptar amb la intervenció de la directora general de l’Institut València de les Dones, Maria Such; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda, Marina Mir; i la presidenta del Grup de Debat per la Igualtat, Remei Pau.

Deixa un comentari