S’obri la convocatòria per a participar en “Alzira 12 mesos, 12 empreses”

S’obri la convocatòria d’“Alzira 12 mesos, 12 empreses”, la iniciativa que pretén impulsar de manera directa empreses d’Alzira mitjançant un pla de màrketing. El programa va dirigit a les empreses constituides en els últims 5 anys i engloba l’anàlisi, planificació, organització, difusió i control de resultats durant un mes.

La regidoria de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, a través d’IDEA, llança un any més esta ajuda que consistix en el llançament i promoció de l’empresa seleccionada durant un mes de 2021, amb un cost de 300 euros i amb el suport de professionals en màrketing digital. La promoció inclou video i fotos de l’empresa, falques publicitàries en diverses emisores de ràdio, banners publicitaris en diaris digitals, formació grupal de màrketing i asistència individualitzada d’un coach digital durant el mes de promoció de l’empresa.

La sol·licitud pot fer-se, preferentment, de manera telemàtica al web de l’Ajuntament d’Alzira, però, també de manera presencial demanant cita prèvia en la CLAU. El termini finalitzarà el pròxim 30 de novembre i, una vegada presentada la documentació requerida, els i les participants faran una exposició de 5 minuts davant una comissió avaluadora que escollirà les 12 empreses beneficiàries. Així ha explicat el procés de participació la tècnic d’emprenedors d’IDEA, Teresa Pons, en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari