S’obri un nou procés d’adjudicació al Mercat de la Vila, després de l’escàs èxit de l’adjudicació inicial

Els comerciants i restauradors d’Alzira podrán ubicar-se a una parada del Mercat de la Vila durant un any, prorrogable a tres. Esta és l’opció que contempla l’Ajuntament després que sols tres parades estiguen ocupades després de la primera adjudicació.
Tal i com els contàvem ahir, després de cinc mesos de negociacions amb els mercaders per a fer un plec de condicions per a accedir a una parada del mercat, sols dos establiments, la xarcuteria i la pastisseria mantenen la parada durant set anys. A més s’afegix una parada per a l’agricultura ecològica de la Tira de Contar que sols estarà oberta dimecres. El regidor de mercat, Fernando Pascual, no s’ha mostrat satisfet del resultat, per dos raons. D’una banda per la mobilització social que va haver-hi perquè no es tancara el mercat interior de la Vila, i perquè amb el nou plec s’obria l’oportunitat a tot el sector de restauració, que no ha respost.
No obstant això, la intenció del govern alzireny es continuar endavant amb el Mercat de la Vila amb noves oportunitats. Tal i com marca el plec de condicions, ara s’obri la porta perquè emprenedors puguen adjudicar-se directament una parada per un any, prorrogable a tres.
Pascual considera que l’Ajuntament continuarà difonenent el mercat de la Vila, perquè s’enten que s’han d’omplir les deu parades. Si amb la fórmula d’un any, no hi ha resposta, es tornarà a convocar el procés d’adjudicació de les parades restants.

Deixa un comentari