Tall en la CV-50 este dijous per començar les obres de la passarel·la de la Via Verda

Comencen les obres de la passarel·la que connecta les dos bandes de la Via Verda a través de la CV-50. La nit de dijous 23 a divendres 24, des de les 22 hores i fins a les 7 del matí, la carretera estarà tallada. Este tall afectarà el tram que va des del Barranc de l’Estret, és a dir, on està la confluència de la CV-50 amb la CV-507, fins a la Barraca.

S’espera acabar el tram central de la passarel·la, de poc més de 16 metres, en una nit. Així, divendres de matí, tindrem l’estructura metàl·lica de la passarel·la que creua la CV-50 per connectar les dos bandes de la Via Verda. Policia, Guàrdia Civil i Guàrdia Civil de Trànsit, així com les intal·lacions afectades, ja estan informades d’estos treballs. El trànsit pesat haurà de desviar-se per Favara.

En total, s’han invertit 3,2 milions d’euros en els treballs que connecten Alzira i Tavernes pel camí natural de l’antic trenet, més de 2 milions d’euros de l’Estat i més de 600.000€ de l’Ajuntament d’Alzira. Es preveu que el 28 d’abril la passarel·la estiga totalment acabada.

A la nostra ciutat, quedaran pendents alguns projectes de millora com la rodona de la CV-50 de l’encreuament amb el British School i l’Hospital de la Barraca, o la prolongació d’Amcor per a l’eixida de mobilitat sostenible d’Alzira, que consistiria en una altra passarel·la a partir del pont de l’Estret antic.

Deixa un comentari